R´CraftCz

Server Information
Address Private Server
Hostname Dedicated Server
Status Checked 49 minutes ago / Online 15 days ago
Players 0 / 200
Location United States of America
Version 1.20.81
Registered by rado62
Registered since May 1st, 2024 10:42 AM EST
Last update May 1st, 2024 10:42 AM EST
Tag(s) Adventure Battle Royale PvP Survival
Statistics
Uptime
Vote(s) 0
Rank 1013
Score 0
Favorited 0
Discussion(s) 0

About This Server


R´CraftCz je nový a vzrušující Minecraft server, který nabízí širokou škálu zážitků pro hráče všech úrovní dovedností. Zde je několik klíčových rysů tohoto serveru:

Survival hra s prvky RPG: Server nabízí survival hru s důrazem na RPG prvky. Hráči se mohou ponořit do prostředí plného dobrodružství, kde mohou stavět, těžit a bojovat, zatímco postupují ve své herní kariéře.
Rozsáhlé úkoly a mise: R´CraftCz nabízí hráčům různé úkoly a mise, které je vedou skrz příběh a umožňují jim získávat odměny a postupovat v hierarchii serveru.
Přizpůsobitelné frakce: Hráči se mohou připojit k různým frakcím a spolupracovat s ostatními hráči na dosažení společných cílů. Frakce mají vlastní území, zbraně a specializace, což přináší strategické rozhodnutí ohledně aliance a konfliktů.
Ekonomický systém: Server má vyvážený ekonomický systém, který umožňuje hráčům obchodovat s ostatními, kupovat a prodávat zboží a investovat do svého postupu.
Závody a události: R´CraftCz pravidelně pořádá závody a události, které poskytují hráčům příležitost ukázat své dovednosti a získat vzrušující odměny.
Aktivní komunita: Server má aktivní a přátelskou komunitu hráčů i správců, kteří se snaží vytvořit příjemné a zábavné prostředí pro všechny.
Pravidelné aktualizace a rozšíření: Vývojáři serveru pravidelně aktualizují a rozšiřují obsah, aby udrželi hru zajímavou a přinášeli nové zážitky hráčům.